Verblijf

Slaapkamer

Er zijn 2 slaapkamers met o.a in de ene kamer een Swissflex bed van 1.80 bij 2.00. (ook eventueel als 2 losse bedden te gebruiken) en in de andere slaapkamer een boxspring van 1.60 bij 2.00

Tussen die 2 kamers in liggen een halletje en een tamelijk kleine, maar goede badkamer met douche, toilet, wastafel en ladenkast.

Hoge, moderne en sfeervolle woonkeuken (10 bij 7 meter)  met oven, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, 5 pits Smeg kookplaat, uitgebreide keukenuitrusting, kruiden, koffie, thee, suiker, zout en peper.

Woonkeuken

 

Zitkamer met Pleyel~vleugel en open haard.

In alle vertrekken is ook centrale verwarming.

Beschikbaar, indien gewenst, zijn: een pingpongtafel, een barbecue, wifi en een hangar om fietsen of motoren in te stallen.
Ook beschikken wij in ons eigen woongedeelte over een goed gevulde bibliotheek met Nederlandse, Engelse en Franse literatuur, woordenboeken, fotoboeken, kunstboeken. Een boek lenen is dus geen enkel probleem.

De woning is ideaal als vakantiehuis voor één of twee echtparen of een gezin met 1 of 2 kinderen. Ideaal voor mensen die hun vakantie willen combineren met het instuderen van een compositie of het schrijven of lezen van een boek.
Voor dat alles is deze omgeving inspirerend en uiterst rustgevend.

Alle practische informatie